Viktig information

Viktigt gällande Covid-19

Hej på er!

Att smittspridningen ökar väldigt fort just nu har nog inte undgått någon. Varken lärare eller elever ska vara i skolan när man känner sig sjuk, vilket självklart påverkar verksamheten i en årstid där många blir förkylda och sjuka. Även här på Tingvallaskolan har vi många som är och har varit hemma på grund av förkylningssymtom. Det finns också personer som har stannat hemma med symtom och som senare testats positiva för covid-19. I det senaste bekräftade fallet är det ca två veckor sedan personen senast var i skolan och har självfallet varit hemma sedan symtomen bröt ut.
Det är väldigt viktigt att ni är mycket uppmärksamma på symtom hos era barn och er själva, vid minsta symtom hos barnen måste de hållas hemma tills de är helt friska och där efter 48 timmar helt symtomfria.
Läs gärna följande information på 1177.se/stockholm.
Vi kommer att fortsätta ha stängt för er vårdnadshavare på skolan och ber er ringa när ni ska lämna eller hämta era barn. Vi förstår att detta kan vara krävande och krångligt för er då fritidspersonalen inte alltid kan svara direkt ni ringer (de ägnar då tid åt era barn och verksamheten) men vi måste hjälpas åt för att minska smittspridningen. Stort tack för att ni hjälper oss begränsa smittspridning och besegra detta virus.

Jessica Ljungwall Rektor

2 svar på ”Viktig information”