Veckobrev vecka 20

Veckan som gått
Hej alla föräldrar! Vi är i klassen ganska slitna efter en hel vecka med ganska hårt jobb. Vi har arbetat med:
SO: Pengars värde. Vi har följt programserien ”Värsta kalaset”, och vi avslutade med ett litet projekt arbete där vi beräknade kostnader för vårt eget kalas, och även tittade på vad saker vi köper till vardags kostar.
NO: Vi har avslutat arbetet med NTA och hoppat på ett litet repetitionsarbete om kroppen.
MA: Denna vecka har vi startat kapitlet ”Mätning”. det är sista kapitlet i boken, och så hårt eleverna har arbetat med detta gör att vi kommer att hat id att göra lite mer spännande projekt utan boken.
SV: Igen, hårt arbete med läsförståelse som nu är avslutat.
Bild: Ännu en tuff utmaning, klassen fick i uppdrag att arbeta på temat ”Pengar”. Och ritade grymt snygga sedelbuntar och lite annat.
EN: Inga överraskningar, boken leder oss framåt. Nu senast handlade det om kroppsdelar, och vi provade att leka ”Simon says” med det temat.

Veckan som kommer
På måndag träffas vi grupper och förbereder oss inför Tingvalla-OS.
På tisdag är vi på Midgårdsvallen från 0830 till 1100 och tävlar med de olika lagen i olika grenar. Midgårdsvallen är känd för att vara blåsig, så kolla noga på vädret. En bra regel är att ta med för mycket kläder, för varmt kommer det inte att vara.
Onsdag är veckans enda vanliga dag, inget annat än roliga lektioner.
På torsdag och fredag är skolan stängd, på fredag är dock fritids öppet.

Med detta önskar jag er och era fantastiska barn en skön helg!

Peder Simonsson

Kommentarer är stängda.