Hej alla.

Veckan som varit har innehållit en hel del multiplikation i matematik. Vi har arbetat med 2:an, 5:an och 10:ans multiplikationstabell. Vidare har vi fortsätt att arbeta med vår läsebok och övat på att förstå olika texter och skrivning. Våra veckor ser i huvudsak rätt så lika ut. Skillnaden denna vecka var att vi hade klassråd där Eveline som är vår elevrådsrepresentant fick berätta vad som togs upp på elevrådet.

I NO har vi fortsatt att arbeta med kroppen och denna vecka såg vi en film om hjärtat, lungorna och blodet samt läste faktatext om detta och svarade på frågor till. En del hann också undersöka både sin vilopuls, och arbetspuls efter att ha sprungit ett varv runt huset. I bilden kopplade vi till vårt arbete med kroppen och skapade skelett på olika sätt.

I morgon måndag är det studiedag. Vi lärare har en heldag med föreläsningar och workshops och eleverna har fritids ifall man har anmält detta. Jag träffar eleverna på tisdag igen och planerar att arbeta två veckor till, dvs. fram till sportlovet. Efter sportlovet tar en ny lärare över och jag kommer förhoppningsvis att kunna komma ut med mer information om detta senare under veckan. Eftermiddagarna kommer att innehålla en del överlämning till den nya läraren vilket gör att studiestöd utgår fram till sportlovet.

Önskar er en fortsatt trevlig söndag,

Med vänliga hälsningar,