Hej alla föräldrar.

Först och främst vill jag tacka er som tog er tid och kom på föräldraminglet i tisdags. Jag upplevde det som en varm och trevlig stund och hoppas att ni gjorde det också. =)

Denna vecka har vi fortsatt att öva på tiotalsövergångar vid höga tal i matematiken. Vi har också fortsätt att arbeta med vad olika klädesplagg heter på engelska, och i svenska har vi fortsatt att träna på att skriva långa och mer beskrivande meningar. Det gäller att hela tiden öva och öva för att befästa och bli förtrogen med ny kunskap som man möter.

I SO:n har eleverna fått arbeta med en hel del brandkunskap denna vecka tillsammans med Lena och i NO:n har vi avslutat vårt arbete med planeterna genom att själva upptäcka nya planeter. Eleverna fick hitta på nya planeter ute i vårt solsystem. Informera oss om vilka som bor där, hur det ser ut och vad som händer där. Det var ett sätt att integrera flera olika ämnesområden i en och samma uppgift och väldigt uppskattat av eleverna. =)

Jag avslutar detta veckobrev med hur det såg ut samt önskar er en trevlig helg.

Med vänliga hälsningar,