Hej.

Då bloggen fortfarande ligger nere skickar jag ut ett mejl här med väldigt kort information om veckan som varit. Kort blir den för att jag endast varit på skolan 2 dagar men eleverna har arbetat med Lena och övriga från fritids och jag har fått veta att det har gått bra. Eleverna har arbetat på, där vi bland annat börjar titta på de olika planeterna i vårt solsystem under NO-lektionerna.

Vi har denna vecka fått en ny elev i klassen som heter Ibrahim. Nu är vi sammanlagt 18 elever i klass 2b. Eleverna tycker att det är jättespännande med en ny elev och de välkomnade honom både fint och hjälpsamt.

Emma vår skolsköterska ville ha in vaccinationsmedgivanden senast igår, men jag påminner här om någon inte lämnat in än att vänligen göra det så fort ni kan. Vaccinationen sker på fredag nästa vecka.

På måndag och tisdag 24 och 25 september är det studiedagar för eleverna. Eleverna är lediga från skolan då lärarna har kompetensutveckling, men fritids är öppet båda dagar för elever som är inskrivna på fritids. Läsläxan och den gula mappen med läseboken etc behöver därför komma tillbaka till skolan på onsdag.

I detta mejl vill jag också passa på att nämna att idrottslektionerna sker utomhus fram till höstlovet. Därför är det viktigt att eleverna har ombyte för att kunna vara utomhus även nu när det blir lite kyligare.

Jag önskar er en trevlig helg och ser fram emot att träffa era barn på onsdag igen.