Hej alla föräldrar.

Hoppas att ni och era barn har haft en bra ledighet. Ni är varmt välkomna tillbaka och vi har kickat igång vårterminen med partyhattar, förväntningar och mål på terminen, samt klassregler bland annat. I svenska har vi gått igenom kapitel 8 i läseboken. Första halvan är läxa till måndag. Vi har också arbetat vidare med matematik och vi har nu introducerat och arbetat med subtraktion med uppställning. Detta både med och utan växling, så nu går det undan.

Två elever har slutat i vår klass i och med flytt, men samtidigt har vi fått tre nya elever i klassen denna vecka. Vi är nu totalt 20 elever.

I fredags har eleverna fått arbeta med Veronica och Fanny. Jag är ledig varannan fredag och därför kommer veckans summering så sent denna gång. De har också delat ut tider för individuella utvecklingssamtal. Terminens utvecklingssamtal ligger under eftermiddagarna onsdagen 23 januari och tisdagen 29 januari. Era barn har fått med sig tiden hem. Se ifall tiden passar, och skulle den inte göra det så hör av er per mejl så kan vi försöka boka om den. Omdömen för höstterminens ämnen låg på IST redan innan jullovet och det är dessa vi ska prata om samt sätta upp mål för terminens arbete.

Under vecka 4 kommer vi också att gå till simhallen. Vilken dag det blir kan jag bekräfta under nästa vecka. Med detta önskar jag en fortsatt trevlig helg,

Med vänliga hälsningar,