Heja alla föräldrar!

Det har varit en intressant och intensiv vecka. Jag och eleverna håller på att lära känna varandra, och arbetsron har vacklat en del . Jag känner att det kommer att bli bättre när vi arbetat mer tillsammans. Denna vecka har vi arbetat med:

NO: Vi har börjat arbeta med sommaren i naturen och de viktiga händelserna. Vi tränade på att sammanfatta det viktigaste i en text med egna ord.
SO: Vi har arbetat med pengars värde, och bland annat handlat online för en bestämd summa. Vi fick olika exempel på vad eleverna tycker är viktigt. Vi kunde också ställa oss frågan: kan man köpa allt man vill?
EN: Vi arbetade med att prata om vädret, shopping och känslor för att träna in de begrepp vi använder.
MA: Vi har jobbat mycket med problemlösning i Kängurumatte.
SV: Klassen har arbetet mycket med källkritik, och dubbelteckning.

Musik: Jag kikade in under lektionen och kan meddelade att eleverna fick bra omdöme av läraren, de dansade mycket engagerat.

Under fredagen arbetade vi lite längre för att komma ikapp med det vi inte lyckats med under vissa lektioner. Det kan bli fler dagar då vi arbetar extra länge, så eleverna kan bli sena hem eller till fritids i det fallet.

Kommande vecka
Nästa vecka har vi städdag på torsdag, alla elever städar inne och ute under stor del av dagen. På fredag är det 1:a maj, och skolan är stängd.

Jag önskar er en trevlig helg,

Med vänlig hälsning Peder Simonsson

Kommentarer är stängda.