Veckobrev inför vecka 48

Hej!

Det känns som vi haft en ”vanlig” skolvecka där dagarna bara rullat på.

matematik har vi gjort klart subtraktion med växling som många kämpade med. Nu har vi ett kapitel med geometri, där vi tränar mycket på att mäta och rita olika geometriska figurer. På veckans läxa fick jag ovanliga klagomål. Några elever tyckte den var för lätt, och så är det ibland, men huvudräkning med + och – brukar alltid vara nyttigt. Multiplikationstabellerna är annars ett viktigt område och där är det många som gör framsteg. Det finns träning på Bingel och det kan man öva hemifrån om man har tillgång till en dator eller ipad.

I so har vi jobbat med en ”avslutningskarta” över Sverige där vi lagt in olika delar på samma karta. Idag fick barnen en uppgift att skriva om och beskriva varsitt landskap, med både text och karta. De kommer att få 2 veckor på sig att göra uppgiften.

I no har vi startat med ett fysikkapitel som handlar om värme, kyla och hur det blir väder. Nästa vecka ska vi göra en laboration med värme som tema.

Under veckan har jag varit med när barnen har haft idrott för att det har behövts någon i bussen och då passade jag på att se hur det fungerar där. Barnen är duktiga och jag förstår Karin som har öst beröm över dem.

Ha en riktigt bra helg!

Dan

16 svar på ”Veckobrev inför vecka 48”

  1. Grandpashabet casino sitesi inceleme yazıları ve grandpashabet
    giriş adresi gibi tüm konularda sizleri bilgilendiriyoruz.
    Grandpashabet resmi destek ve grandpashabet
    güncel adresi sitesine hoşgeldiniz. Grandpashabet üyelik ve grandpashabet para yatırma gibi tüm konularda sizleri aydınlatıyoruz.
    Grandpashabet yeni adresi linkine ulaşmak için hemen tıklayın.

  2. Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your theme. With thanks

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.