Hej! Skriver ett tidigt veckobrev då jag är ledig torsdag och fredag.

Idag var det Tingvallajoggen och alla elever utom förskoleklass sprang ett långt varv, 3,8 km. De var så grymma och väldigt lite gnäll! Flera tyckte det var roligt att springa i skogen. Det får bli en ny bra tradition på skolan:)

Denna vecka har vi arbetat på med svenska, matte, och NO. Idrotten utgick i måndags pga utvecklingssamtal och idag slutade vi tidigare eftersom joggen började kl.12.00

Vi har haft lite sjukdomar under förra veckan och denna och jag vill påminna hur man sjukanmäler sitt barn. Antingen går man in via Skolportalen/Dexter eller så ringer man 08-12451532 och knappar in ert barns personnummer. Tempus används bara för fritids. Ni behöver sjukanmäla varje dag som ert barn är hemma.

nästa vecka slutar alla elever kl.13.00 på tisdag den 17/9, även det på grund av utvecklingssamtal. Det är viktigt att passa er tid eftersom det pågår parallella samtal. Du som vårdnadshavare och ditt barn börjar samtalet själva i klassrummet där ditt barn startar si presentation på ipaden i 10 minuter. efter det kommer ni in till mig i grupprummet.

på måndag den 16/9 åker vi till Naturskolan och vår buss går 8.15 från skolan. Viktigt att komma i tid då bussen åker. Tänk på att packa väder efter kläder och det är bättre att ha varma och kläder med sig än för lite kläder. det är bra om eleverna har med sig vatten, smörgås och en frukt. Vi äter lunch ute på Naturskolan .

här kommer en länk om vad vi ska göra;)

Nästa vecka:

Måndag: Naturskolan. D´Bussen går 8.15 och vi är tillbaka vid 14.

Tisdag: Uvecklingssamtal från kl.13.

Onsdag: Musik och idrott