Hej! Nu är första veckan avklarad och den har varit lite annorlunda med mycket värdegrundsarbete, samarbete och gruppdynamik. Vi har gjort lite tester i matematik, svenska för att se vad vi kommer ihåg. Nu vet vi var vi ska börja någonstans. Vår nya idrottslärare Karin var och presenterade sig idag för klassen. Eleverna kommer att ha en skrivläxa som ska göras varje vecka. Den delas ut på måndag och ska in på torsdag. Det är ingen svår läxa, utan här ska vi träna på att skriva texter med hela meningar, överskrift,punkt och stor bokstav. Jag önskar verkligen att ni påminner era barn om att göra läxan samt att stoppa ner den i väskan på torsdag morgon! Jag har även lagt ut tider för utvecklingssamtal igår på bloggen. Titta noga på inlägget och notera redan nu när just er tid är. Jag påminner om hur viktigt det är att passa tiderna då det pågår parallella samtal i klassrum/grupprum. Om tiden inte skulle passa, prova att byt tid med någon i klassen alternativt hör av er till mig. Vi har dessa två dagar avsatta till samtal på hela skolan.

Nästa vecka är det dags för eleverna att börja skriva om veckan, så se till att läsa;)

Nu följer mycket information!

Måndag: IDROTT (ta med idrottskläder, handduk och gymnastikskor för utomhusidrott) SLÖJD. Skrivläxan delas ut.

Tisdag: Tessan på utbildning hela dagen och Veronica, Gustav och Stephanie är i klassen.

Onsdag: IDROTT (ta med idrottskläder, handduk och gymnastikskor för utomhusidrott)

Torsdag: Tessan på utbildning och Veronica, Gustav och Stephanie har klassen. Skrivläxan ska in

3/9 Tisdag Föräldramöte kl.18. Vi börjar gemensamt i matsalen

9/9 Måndag Utvecklingssamtal