Hej alla fina vårdnadshavare!

En kort skolvecka med endast tre dagar har precis avslutats. Den har rusat iväg och vi har ägnat den åt att slutföra arbetsuppgifter och vi har lite kvar att göra innan vi får ett välförtjänt lov. Nyss hemkomna från ett besök på kulturskolan där vi fick dansa och sjunga samt fick information om att på måndag kan du och ditt barn gå ner och prova på kulturskolans aktiviteter mellan kl.18-20. Efter det besökte vi elefantparken för lek och lunch. Alla i klassen hade med sig matlådor till idag, jättebra jobbat!

I tisdags så fortsatte vi arbetet med NO och våren och vi arbetade med faktatexter om våra vårtecken från skogen förra veckan. Vi fortsatte arbetet i samma grupper och skrev i NE Berätta.

Nästa vecka:

Måndag: Ta med en tom matlåda med lock för vår utelunch till biblioteket. Inga idrottskläder behövs, vi kommer att gå till skogen och leka.

Tisdag: vanlig dag

Onsdag: Biblioteksbesök. Om ditt barn vill låna böcker hem, så tar man med sitt lånekort för att kunna låna. ni får själva ansvara för att böckerna lämnas tillbaka.

Skolavslutningsveckan:

Måndag: vi städar och gör fint i klassrummet.

Tisdag: 2B åker till Naturskolan hela dagen, Viktigt med kläder efter väder.

jag tänkte att på onsdag den 12/6 tar alla elever med sig EGET FIKA OCH PICNICFILT. Efter den tradtionella gemensamma skolavslutningen på skolavslutningen, samlas vi på ängen och sätter oss tillsammans och fikar och avslutar terminen tillsammans. Vi samlas vid flaggstången 8.30 där barnen lämnas av till mig och föräldrarna får stå bakom alla elever. Det brukar nämligen vara trångt vid scenen och vid flera år så ser inte eleverna på grund av att det finns många vuxna framför.