Hej alla fantastiska vårdnadshavare och elever!

Nu är det bara 9 skoldagar kvar i årskurs 2! Helt otroligt vad det fort det gått och sedan jag fick den stora äran att ta över efter Roheen. Vilket fint arbete ni vårdnadshavare har gjort tillsammans med henne. Nästa vecka är en kortvecka med skola måndag, tisdag, onsdag. Torsdag är skola och fritids stängt. Fredag är fritids öppet för de som anmält behov av omsorg.

Vi arbetar och sliter med våra kunskapskrav, vår arbetsro, och ansvarstagande i och utanför klassrummet, socialt samspel och gruppkänsla.

Som ni kanske vet vet är jag verksamhetsledare för f-3 och i onsdags var hela klassen med Fanny, Gustav och Andrew på utflykt i Sätunaparken. Enligt Fanny gick dagen väldigt bra och det var stolta elever och vuxna som kom tillbaka idag. Själv var jag med ledningsgruppen hela dagen och planerade för kommande läsår. Ni kommer snart att få information om vem som kommer ha klassen i årskurs 3. Det vi vet i allafall det är att 3b´s klassrum kommer till hösten att bli i stora skolan, där nuvarande årskurs 3 flyttar in i mellanstadiekorridoren:)

SVENSKA och läsläxa Resan till Skatten. Nästa vecka ska vi avsluta vår läsläxa och klassen har fått två läskort i läxa och hela kapitel 15 att läsa. Kämpa på nu, och se till att gör läxan och GLÖM INTE ATT TA MED GULA MAPPEN PÅ MÅNDAG.

Annars kommer de sista veckorna att ägnas åt att göra klart och avsluta vårt pågående arbete.

Vi har haft klassråd varje vecka och där har det framkommit att eleverna önskar att göra kahoot och gå till biblioteket. De som önskat har fått hem en lånekortsansökan till biblioteket, och om ditt barn vill låna böcker onsdagen den 5 juni när vi besöker biblioteket så måste du fylla i ansökan och skicka tillbaks lappen redan på måndag. OM ditt barn redan har lånekort så behöver man ta med det onsdagen den 5 juni när vi går.

i fredag svar vi ute och övade samarbete. Eleverna gick två och två och med ögonbindlar och skulle instruera kompisen hur den skulle röra sig. höger, vänster,, rakt fram. Superduktiga!

Nästa vecka:

Måndag: Idrott helklass friidrott. Ta med en tom matlåda med namn på, och bestick till utflykt och kulturskolan på onsdag.

Onsdag: Besök på Kulturskolan. Vi äter lunch i någon park på vägen hem och leker. Pastasallad är beställd från vårt kök, men det är okej att ta med egen lunch om man vill. Fika är okej att ta med. 1 kaka, 1 bulle och festis eller saft.

Vi önskar er en fantastisk helg, Tessan, Fanny och Gustav