vi jobbar med maten med klockan . vi jobbar med no och so . vi ska till sick tuna nästa veka på måndag . i fredags gick vi till skogen. hälsningar Emmanuel.och matilda.

Vi har fått två nya elever till klassen, Javeria och Sara. Vi hälsar dem hjärtligt välkomna. Eleverna möttes av en överraskning när de kom till skolan i måndags. Toaletterna var iordninggjorda, och fin tvål, badrumsmattor, blommor och multiplikationstabell finns numera. Jag vill påminna om att det är uteidrott på onsdagar för grupp 1 och torsdagar för grupp 2.

I fredags avslutade vi veckan med att gå till skogen och leka och träna samarbete efter lunch. Vi lekte burken där alla var med med och följde reglerna. Sedan byggde vi kojor och tittade efter vårtecken.

Eleverna fortsätter med att komma in direkt efter rasterna och våra lektioner kan starta strax efter att det ringt in. I matematiken jobbar vi just nu med multiplikation och det är roligt och se hur alla fokuserar under matematiklektionen.

I SO:n och värdegrunden har vi fortsatt med handbok för superhjältar del 3 samt arbete med Sigtuna Kommun och vad som finns i vår närhet. Många elever pratar varmt om slalombacken i Sigtuna som eleverna på fritids fick åka till på sportlovet och prova både längdskidor och alpinåkning.

VIKTIGT! På måndag åker klassen till Sigtuna för att arbeta med Skapande Skola-projektet och vi kommer att få en rundvandring i Sigtuna och inne på Rådhuset. Vi åker 8.40 från skolan så jätteviktigt att komma i tid på måndag! Vi kommer att vara ute, så viktigt med kläder efter väder. Vi äter lunch på skolan lite senare, så det kan vara bra att ta med en extra frukt eller smörgås och vattenflaska.

Tisdag ska vi till Naturskolan hela dagen. Vi är ute hela dagen så även där, kläder OCH SKOR efter väder. Vi får med korv från skolan och festis, men fyll gärna på med extra frukt och smörgås. GLÖM INTE VATTENFLASKA!