vecka 8

Hej alla fina föräldrar och elever!

Den här veckan har jag gått en del dubbelt med Roheen i klassrummet och Galina har haft idrotten för 2B. Vi har arbetat på med kroppen i NO och har arbetat med det sista sidorna i matteboken. Efter lovet är det dags för en ny bok, det ser eleverna fram emot. I svenska har vi arbetat med läsebok, läsförståelse och dessutom har de fått skriva en berättelse samt en hälsning till mig!

Så roligt att få läsa att era barn ser fram emot att ha mig nu som klasslärare när Roheen ska få gå hem och vila lite innan hennes lilla tjej kommer. Vi kommer att sakna Roheen allihopa!

Idag har vi varit på Naturskolan och haft vårt första besök för årskurs 2 som handlar om Universum. Vi kommer att åka dit två gånger till under vårterminen.

Om ni undrar något så är det bara att maila, therese.m.andersson@edu.sigtuna.seJag önskar er en trevlig helg och en fint sportlov, både för er som är på fritids och er som är hemma.

Varma hälsningar Tessan