Vecka 4 – Simning och inställda utvecklingssamtal

Hej alla föräldrar.

Jag ber om ursäkt för att det inte har kommit något veckobrev förra veckan. Tyvärr har jag inte kunna skriva ihop något pga sjukdom. Av samma anledning är jag inte i skolan denna vecka och därför behöver jag ställa in alla utvecklingssamtal på onsdag och det inbokade utvecklingssamtalet på torsdag. Jag föreslår att vi behåller tiderna som ni har fått ut men att vi förskjuter samtalen från denna vecka, 23 januari till 30 januari istället. Skulle det vara så att tiden inte passar, hör av er så kan vi förhoppningsvis hitta en ny tid.

Denna vecka har eleverna terminens tillfälle i badhuset. På onsdag är det dags! Therese, vår idrottslärare är med och kollar av elevernas simkunskaper.

Hälsningar,

Roheen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.