Varmt Välkommen till nytt läsår!

Äntligen är snart dagen här då vi träffas igen och nu är det årskurs 3 som gäller:) vi träffas på måndag kl.10 ute på skolgården för gemensam start. Jag kommer ha en skylt i handen som det står 3b på, sök upp mig. Vi har tre nya klasskamrater som börjar hos oss, och ska ta väl hand om dem och få dem att trivas i 3b.

Schemat ser lite annorlunda ut v.34 och här är tiderna:

Måndag : kl.10-13

Tisdag: kl.8.10-13

Onsdag; kl.8.10-13

Torsdag: kl.8.10-12.30

Fredag: kl.8.10-13.20

Från och med v.35 gäller ordinarie schema som ni får hem i kuvertet på måndag. Läs igenom noga och fyll i hälsodeklarationen och lämna tillbaks till mig senast fredag den 24 augusti. Nytt för detta läsår är Tempus som är en fritidsapp där ni skriver i ditt barns tid digitalt. Fritids kommer inte att ta emot lappar och telefonsamtal om att ert barn ska hem. Detta pg a att tiden på fritids ska ägnas åt pedagogisk verksamhet där ditt barn lär och utvecklas. Fråga fritids om du undrar något om det. Systemet tillämpas av alla fritidshem i kommunen från och med detta läsår.

VIKTIG INFORMATION:

måndag 9 september och tisdag 17 september är det elevledda utvecklingssamtal. om du har önskemål om tid och dag vänligen maila mig.

FÖRÄLDRAMÖTE TISDAG 3 SEPTEMBER KL.18-19.30 Boka in redan nu!

23-24 september studiedagar för skolan. Skolan stängd men fritids är öppet för de elever som har fritidsplats och har behov av omsorg. Meddela närvaro/frånvaro till fritids.

Jag ser framemot att träffa er och att få ett läsår tillsammans med er:)