Välkomna tillbaka!

Hej alla elever och föräldrar i åk2B.

Hjärtligt välkomna tillbaka efter ett riktigt varmt sommarlov. Hjärtligt välkommen också till Fatima med familj som är ny elev hos oss. =)

Ni har just nu fått flera olika dokument att läsa, fylla i och skicka tillbaka, därför blir det ett kort brev från mig. Jag vill bara säga att det ska bli jätteroligt och spännande att få fortsätta att undervisa era barn och tillsammans möta nya kunskaper och färdigheter.

Denna vecka kommer tiderna för skolan att vara 8.10-13.00. Vi följer inte heller schemat utan har uppstartsövningar och fokus på värdegrund, och att stärka gruppen. Klockan 13.00 tar fritids över för de barn som har fritids. Schemat som jag skickar med här följer vi från och med nästa vecka. Ett nytt ämne för i år är engelska, which will be really exciting. =)

Just nu planerar vi att ha en utelektion i veckan. Troligtvis onsdagar efter lunch. Det är fortfarande varmt men vädret kan växla snabbt och det är viktigt att eleverna har kläder efter väder och gärna extrakläder är på hyllan.

Lunch äter vi tidigare nu jämfört med förra terminen. Denna termin äter vi klockan 11.00. Vi kommer att ha en fruktstund efter rasten 9.50 och då får ni gärna skicka med en frukt till era barn. Troligtvis räcker det med en frukt, för att även kunna äta av maten under lunchen.

Bland pappren som ni har fått här finns det ett informationsblad om allergier och särskild kost. Vill man anmäla allergi eller särskild kost för sitt barn är det väldigt viktigt att ni så snabbt som möjligt går in på de digitala tjänsterna på Sigtuna kommuns hemsida och anmäler detta för ert barn.

Denna termin har vi idrott i halvklass vid två olika dagar. Jag skickar fördelningen för idrottsgrupperna här så att ni också vet vilken dag ert barn har idrott.

Grupp 1

Nellu Maja Matilda Izah Eveline Jasin Ryan Tyson Rastbin

Grupp 2

Amanda Vanessa Nana Jasmine Jeyson Victor Sheriff Ibrahim