Information från förvaltningen om nya råd gällande covid-19

Nya råd om symtomfria barn i förskola och skola

Folkhälsomyndigheten har idag tisdag kommit med nya råd om att symtomfria barn i för- och grundskola ska stanna hemma om någon i familjen har konstaterad covid-19.  Sedan tidigare gäller rekommendationen för äldre elever, som elever i gymnasieskolan. Tidigare har det varit möjligt för friska barn, men med smittade familjemedlemmar, att komma till förskolan och skolan.

Pandemin har inneburit stora påfrestningar för förskola- och grundskola för att anpassa verksamheterna för att minska smittspridning. Enligt folkhälsomyndigheten syftar de nya råden till att skapa lugn och arbetsro för personalen, och till att möjliggöra att fokus läggs på det pedagogiska arbetet i för och- grundskolan.

Råden gäller från och med idag den 1 december.

Om ni tror att era barn blir frånvarande under en längre tid med anledning av detta är det som alltid vid längre frånvaro, bra att ni har en dialog med förskola eller skolan.

Barn- och ungdomsförvaltningen

6 svar på ”Information från förvaltningen om nya råd gällande covid-19”

1. Hi Dear,

I have found that your website is not filtering email address on contact forms.
    I am contacting you regarding the issue.

Nowadays spam bots and content thieves are increased dramatically.
    In a solution to that, we have developed a new plugin to filter and stop all invalid emails on your site.
    The plugin uses realtime API to filter and validate all email address on your site when any user
    or bot try to steal your content or contact you through contact forms
    our plugin will stop these sort of spam emails for free*.

We also have custom documentation regarding real-time API for non WordPress websites.
    You can hire our developers for FREE to integrate our service on your site.

The plugin is 100% safe and verified and approved by WordPress.org
    To give it a try you can search for *User Registration Email Validator* in WordPress
    add a new plugin or can easily download it from *https://wordpress.org/plugins/user-registration-email-validator/*

If you have any queries or concerns about the plugin please feel free to contact us
    via the support page on a plugin. Or contact us directly via the emails checker support page.

Best Regards,
    Emails Checker

2. I will immediately clutch your rss feed as I can not in finding your e-mail subscription hyperlink or e-newsletter service. Do you have any? Please allow me realize so that I may subscribe. Thanks.

3. Hey team,

I have a client who is interested in getting a link from your site. Are you open to a collaboration of some sort?

My client creates high-quality content and is relevant to your guys’ niche.

Let me know what options you have available. My email is billykiriluk@gmail.com

Thanks,
    -Billy